nedeľa 17. januára 2016

46. Veľká cena Košíc – 23. Košická korčuľka

     V dňoch 16.-17.1.2016 sa konali v Košiciach preteky "46. Veľká cena Košíc – 23. Košická korčuľka". Náš klub išla na ďaleký východ reprezentovať iba Hanka z nádejí 8. Laura Herrera bola reprezentovať klub v Košiciach pred dvoma týždňami. Bohužiaľ vtedy sa tam žiadne preteky nekonali. Takže si do SP nepriniesla žiadne body :). Preteky sa konali v Crow aréne na Kavečianskej ceste. Je to určite jeden z najkrajších štadiónov na Slovensku. Veľmi príjemná atmosféra a krásne a čisté zázemie štadióna. Radosť pretekať !
Hanka s trénerkou

Sumár výsledkov:
Nádeje 8: Hanka Čermáková 2. miesto (26,64b)


Nádeje 8
     Takmer 1000 precestovaných kilometrov a znovu 2. miesto. Prvky, ktoré na tréningoch zvláda bez problémov, jej opäť spôsobili problémy vo voľnej jazde a nedovolili jej pripísať si viacej bodov do SP. Tentokrát si odniesla (26,64b). Najprv slzičky, ale na stupienkoch už uprimná radosť a úsmev. Hneď po zostúpení z "bedne" bola Hanka aj s Natáliou odchytená redaktorkou z RTV a poskytla svoje prvé interview pre Slovenský Rozhlas. Kedy, kde, otázky, odpovede sa asi nikdy nedozvieme :). Od mikrofónu Hanka rovno mastila k pani Toulovej pre novú mikinku s logo šampionátu ME2016. Sklamanie z druhého miesta tak bolo definitívne zažehnané :). A na záver Pizza v OC Galéria v KE. Dovidenia o rok.

2. Hanka Čermáková HAM, 1. Natália Ostrolúcka TN, 3. Andrea Bačová BAJ

   pred rokom

Kompletné výsledky nádeje 8 na tomto linku.


          
Zopár fotografií z pretekov.

Opäť, tradične veľká vďaka patrí našim trénerkam a hlavne pánovi Ivanovi Mauerovi za to že sa našim pretekárkam stará o to, aby boli hrany vždy ostré. 

Dievčatkám držíme palce do ďalších pretekov, ktoré budú 5.-7.2.2016 v Žiline!