utorok 12. februára 2019

Dragon Trophy & Tivoli Cup 2019

     V dňoch 7.-10.2.2019 sa konali v Slovinsku v Ljubljane medzinárodné preteky Dragon Trophy & Tivoli Cup 2019. Náš klub reprezentovali tri pretekárky. Hanka a Lucka Čermákové a Nataša Mokranová. Dievčatá opäť nesklamali a z Ljubljany si odniesli 1, 2, a 4. miesto.

Hanka, Karin, Lucka

     Lucka štartovala v kategórii Cubs Girls II ako posledná. Toto určite nie je dobrá pozícia na psychiku. Lucke to zrejme neprekážalo a pod vedením trénerky Karin odjazdila čistú jazdu. Výsledky prišli veľmi rýchlo. 35,94b jej vynieslo druhé miesto. Štart z posledného miesta má jednu výhodu, že ju už nikto nemôže odsunúť :)


kategória: Cubs Girls II
2. Lucia CERMAKOVA (SVK), 1. Vita KAS (SLO), 3. Taja BEDNJICKI (SLO)

     Nataška skúsila šťastie v kategórii Cubs Girls I. Šanca na medailovú pozíciu bola vysoká. Stačilo zajazdiť čistú jazdu a mohli sme mať druhý tromf. Problémy s prehrávaním hudby sa zrejme podpísali pod chybičky, ktoré Natašku stáli lepšie umiestnenie. 32,97b jej stačilo na nepopulárne 4. miesto.


kategória: Cubs Girls I


     Na druhý deň štartovala Hanka v kategórii Intermediate Novice Girls, kde boli dievčatá narodené 1.7.2003 a mladšie. Všetky korčuliarky okrem jednej boli od Hanky staršie. Nevedeli sme čo môžeme čakať. Na tréningu aj na rozjazdke bolo vidieť, že to dnes nebude ľahké. Súperky vyzerali byť zdatné. Hanka odjazdila čistú jazdu a dostala za ňu 40,82b a priebežne 1. miesto, ktoré si udržala až do konca.




kategória: Intermediate Novice Girls
2. Elena AGOSTINELLI (ITA), 1. Hana CERMAKOVA (SVK), 3. Nicole MULLER (GER)

Zopár fotografií
   




Lucia Čermáková 2. miesto (35,94b)

Nataša Mokranová 4. miesto (32,97b)

Hana Čermáková 1. miesto (40,82b)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.