streda 23. decembra 2015

Vianočné vystúpenie

     Dňa 22.12.2015 nás navštívila na zimnom štadióne v Hamuliakove Zimka (maskot ME 2016 v krasokorčuľovaní). Pani trénerky s dievčatkami nacvičili spoločné vystúpenia. Detičky predviedli pred svojimi rodičmi, príbuznými a priateľmi svoje nacvičené jazdy a spoločné vystúpenia. Pre niektoré to bola premiéra. Krásne vystúpenia okorenila svojim príchodom "Zimka", ktorú nikto nečakal. Bolo to tak utajené, že aj Zimka bola prekvapená. :) Zimka mala obrovský úspech, musela absolvovať náročné fotenie. Ďakujeme organizačnému výboru ME 2015 zato že sem poslali Zimku, ktorá rozžiarila detské očká. Deťom dodala chuť do trénovania a trénerky povzbudila do ďalšej práce s našimi talentovanými deťmi. 

 

     V závere deti a trénerky dostali darčeky za ktoré patrí veľká vďaka rodičom Scarletky Zmekovej a Adelky Sirotkovej. Veľká vďaka patrí samozrejme Tamarke a jej mamine ktorá má na svedomí neočakávaný príchod maskota. 
     Týmto by som chcel popriať všetkým členom klubu a priateľom krasokorčuľovania a ostatným priaznivcom veselé vianoce a šťastný nový rok. Deťom želáme veľa chuti do trénovania a veľa úspechov v náročných pretekoch Slovenského pohára. 
     Šťastné vianoce a úsešný nový rok vám praje trénerský a realizačný tím. A nakoniec veľká vďaka všetkým trénerom a prezidentovi klubu Maťovi Líškovi.

Vystúpenie - malé deti

Vystúpenie - veľké deti


Šťastné a veselé :)